Boot stallen in de omgeving van Gouda? Stijlo heeft plek.

Gepubliceerd op 26 juni 2024 om 08:49

In de zomer wilt u natuurlijk oneindig genieten op het water van uw boot, maar waar laat u uw boot in de winter? Een vraag voor velen, waar Stijlo Botenstalling een oplossing biedt gecombineerd met betrouwbaarheid, service en ook nog eens voordelig is. Wij bieden professionele overdekte winterstallings plekken aan voor uw boot op trailer of bok in Nieuwerkerk aan den IJssel.

 

 

Stijlo Botenstalling is ontstaan door passie. Zelf willen wij dolgraag zoveel mogelijk tijd doorbrengen op het water, maar ook ons trouwe vaartuig veilig en voordelig stallen in de winter. Waar veel botenstallingen geen plek meer hebben, heeft Stijlo dat wel. Wij hebben namelijk voldoende ruimte beschikbaar voor uw boot in verschillende overdekte stalling ruimtes. Stijlo is gevestigd in Nieuwerkerk a/d IJssel, net boven Rotterdam, 5 minuten van de snelweg A20 en 10 minuten van de A12 op een goed bereikbare locatie.

 

Geisoleerde hal

 

Onze hal is voorzien van een betonnen vloer, is stofarm en is voorzien van een camera en alarmsysteem. Ook hier is er geen vocht aanwezig. Dankzij de beplating van de hal is het altijd lekker koel binnen, wat de ultieme bescherming biedt voor uw boot en een ideale temperatuur biedt.

 

Geisoleerde hal   Onze hal is voorzien van een betonnen vloer, is stofarm en is voorzien van een camera en alarmsysteem. Ook hier is er geen vocht aanwezig. Dankzij de beplating van de hal is het altijd lekker koel binnen, wat de ultieme bescherming biedt

In de Kas

 

Onze kas is voorzien van stelconplaten, dit is een verharde ondergrond. Hierdoor ontstaat er geen vocht vanaf de ondergrond en biedt u ideale bescherming. Onze kas is voorzien van luchtramen. Zo kunnen wij onze kasruimte voldoende ventileren. Als laatste is er een coating op de ramen aanwezig, dit houdt het zonlicht tegen waardoor uw boot vrij staat van uv-straling.

 

  • Voor het stallen in de kas geldt de maximale lengte van 700 cm en 265cm hoogte.

 

 

In de Kas   Onze kas is voorzien van stelconplaten, dit is een verharde ondergrond. Hierdoor ontstaat er geen vocht vanaf de ondergrond en biedt u ideale bescherming. Onze kas is voorzien van luchtramen. Zo kunnen wij onze kasruimte voldoende ventileren.

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Bekijk hier wat uw stallingsplek kost.

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust. Wij helpen u graag verder!