Service

Na 't vaarseizoen zal uw boot toe zijn aan een schoonmaakbeurt. Wij kunnen het onderwater schip grondig reinigen, zodat uw boot schoon de stalling in kan. Dit zorgt voor een langere houdbaarheid van uw boot.

Wij doen geen service werkzaamheden aan motoren en repareren ook geen schades, dit laten we over aan de specialisten. Wel kunnen wij uw boot bij een dealer of herstelbedrijf afleveren tegen transportkosten.

Wij kunnen uw boot veilig transporteren. Dit doen wij met onze eigen boottrailers. Hierdoor kunnen wij met precisie en veiligheid uw boot transporteren zoals het hoort waar Stijlo voor staat.

Indien u geen eigen boottrailer heeft kunnen wij uw boot ophalen in de haven en weer terugbrengen. Wij beschikken over eigen bootbokkenstallingstrailers en boottrailers voor boten tussen 500 en 2800kg.

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust. Wij helpen u graag verder!

0180-632528

 

Uw boot veilig, betrouwbaar en voordelig stallen in een geisoleerde hal of loods? Stijlo Botenstalling is uw betrouwbare partner. Wij bieden overdekte winterstallingsmogelijkheden aan voor uw boot/sloep in Nieuwerkerk aan den IJssel.        Boot stallen